Kontaktuppgifter till vårat fantastiska team finner du nedan. Vet du inte vem du söker kan du alltid knacka på eller ringa växeln.
Flöjelbergsgatan 3, 431 35 Mölndal

PETER SIMSON

Partner 

Har en av dina delägare spelat på Götaplatsen inför 100.000 människor? Nej, tänkte väl det.

JOHAN AHLSTRAND

Projektledare – Teknik, Event & Expo

Finns inte många på denna jord som kan äta, prata i telefon och arbeta på datorn samtidigt!!! Men det kan Johan. Om det är bra eller dåligt är något vi fortfarande funderar kring.

ADNAN ABAZID

Lager & Logistik

Bänkar 130 kilo, antagligen med en hand. Älskar mat och sina tre barn.  Årets förebild på Demo dvs omåttligt poppis här.

ANNA RAWLINGS

Projektledare, BO

I en värld full av kaos är Anna den perfekta motpolen. Med stabila kalkyler, och tunga excelark håller hon järnkoll på allt ifrån transaktioner till artister och festivaler.

PIERRE ANDERSSON

Partner / Event & Underhållning

Kan man älska kebab och OCR lika mycket? Pierre Andersson approves! Grundade Demo 2006 och brinner än idag för bolagets hälsa och framtid.

PATRIK SIMSON

Lager & logistik

Patrik ser till att det vi projekterar faktiskt händer. Det vill säga att de tusentals leveranser vi gör varje år plockas, packas och levereras med stil och finess.

PETER ERIKSSON

Partner / Teknik

Nöjespaketet Eriksson har antagligen sjungit, arrangerat och byggt scen för både dig, din farmor och din tonåring till kusin.

MIKAEL ÅGREN

Projektledare – Ljus & bildteknik

Det är skönt att ha Sveriges i särklass bästa bildtekniker i sitt team.
Mikael föredrar även att segla på land hur sjukt det än låter. Frågor på det?

MATILDA SANDIN

Praktik – Event & Underhållning

Positivitet personifierad. Alltid glad och sprider energi. När hon inte roddar event eller bokar artister så tar hon gärna ett träningspass. Vi är stolta och glada att Matilda vill spendera sina kommande månader hos oss.

GILBERT KJELLSTRÖM

Projektledare – Teknik & Expo

Gibbe är trots sin ringa ålder en sann Demoveteran. Tränar hårt, äter mycket skräpmat och ritar mycket 3D. Ett härligt potpurri av egenskaper!

ROBERT GRAHN

Projektledare – Ljud & scenteknik

Mognar bevisligen som ett fint vin med åren och är förutom det otroligt duktig på att projektleda omfattande arrangemang och uppdrag.

LINDA ENGMARK

Projektledare – Event

Lätt till skratt och full kontroll har denna stjärna. Tillbaka till en annan verklighet efter senaste tiden ha stimulerat framtida generation Engmark.

OSCAR ALM

Lager & logistikansvarig

Koll på vad som går in och ut från företaget och var saker och ting faktiskt ligger. När han inte hänger med sina döttrar så lirar han gärna musik eller reparerar gitarrer.

PHILIP ERIKSSON

Lager & logistik

Philip håller stenkoll på prylarna verksamheten vilar på. Plus, vad ger livet mer lycka än en glad grabb från Schlätta?

RICHARD PETERSSON

Affärsområdesansvarig

Med många år inom hotell och restaurang branschen så har vi en man som är van att förvalta och utveckla affärer. När han inte kör hästsläp åt dottern så tar han gärna upp en dagstidning, lägger benen i kors och avnjuter vad som passar bäst för stunden.

TOMMY GÖTLIND

Projektledare – Ljud & scenteknik

När du slår upp ”prylnörd” i vilken encyklopedi som helst så kommer Tommy Götlind upp. Djupt involverad i Radio Trollhättan. Är även en fantastisk ljudtekniker.

JULIA HANSON

Artistbokning & management

Skäms inte för att dyrka fiskpinnar,
är svensk semestermästare kategori sommar och får stora saker att hända i musikbranschen.

ANDERS LARSSON

Service 

Otrolig på att återuppliva döda prylar och ännu bättre på att fiska. Nattuggla av rang. Ring helst inte före 18.30