Demo Group

Demo Group består av fem affärsområden som tillsammans erbjuder totalservice inom event, möten, teknik och underhållning.
Vår ambition är att vara så självständiga som möjligt. Genom att verka inom alla fem områden skapar vi attraktiva synergieffekter mellan bolagen. Vi är ett hus fullt av energi och skaparglädje och jobbar efter ledorden service, kompetens & kvalitét!

Demo Meeting

Demo Meeting har över 20 års erfarenhet av att arrangera och projektleda event, konferenser och kongresser i såväl Sverige som utomlands. Vår styrka ligger i flexibilitet och noggrannhet. Vi är ett engagerat team som ser möjligheterna och sätter kunden i fokus. Vi har ett väl uppbyggt kontaktnät och vår långa erfarenhet gör oss till en trygg och pålitlig samarbetspartner. 

Demo Avcom

Vi erbjuder tjänster och produkter inom installation av bild, ljud, och ljus samt integrerade styrsystem till både små och stora företag. Demo Avcom ansvarar gärna för hela processen från projektering till utbildning av färdig anläggning. Demo Avcom arbetar uteslutande med att projektera, leverera och driftsätta anläggningar med höga krav på kvalité, funktion och totalupplevelse. 

Demo Live

Vi erbjuder helhetslösningar för events, publika möten och upplevelser. Vi finns med hela vägen, från idé till utförande, men kan agera som underleverantör av tekniska lösningar. Vi producerar allt från stora företagsarrangemang, mässor, konserter, festivaler och turnéer till privata arrangemang. Vi är helt självförsörjande med stort tekniklager, fordon för en smidig logistik samt erfaren teknisk personal.

Demo Entertain

Demo Entertain arbetar huvudsakligen med artistbokning, showkoncept och management. Här har kunden möjlighet att välja mellan allt ifrån House-DJ’s till coverband och showartister. Vi skräddarsyr även stora som små produktioner och upplägg för önskat ändamål. Våra medarbetare har tillsammans en mycket bred kompetens inom mötes -och upplevelseindustrin.

Demo Festival

Demo Festival är en arrangör av publika evenemang och turnékoncept. Genom våra dotterbolag blir Demo Festivals arrangmang helt självförsörjande. Bolaget står för idé till genomförande och har fullt fokus på att bygga upp festivaler och konserter inom olika genres. Om det så väl är dansband, house eller hårdrock är det viktigt att ge beökarna vad de önskar.